top of page

10 ML ESANSİYEL YAĞ KULLANARAK YAPABİLECEĞİNİZ 10 KENDİN YAP PROJESİ


Uyarı! Lüks ve temiz kokulu yağlarımız, sevincinizi anında artırabilir ve sayısız yeni “Kendin yap” projesine dalmak istemenize neden olabilir!


10ML numune boyutundaki esans yağınız geldiyse ve heyecanın zirvesine ulaştıysanız, kişiselleştirilmiş bir “Kendin yap” projesi oluşturmaya hazırsanız, sizin için fikirlerimiz hazır.


10ML esans, sizi Scentmega koku deneyimine kaptıracak eğlenceli boyutlu bir numunedir.


10ML saf neşe sizi beklerken, esans yağlarının her türlü kendin yap projelerine katabileceği güzelliği keşfetmek üzeresiniz.


Parfümlerden, spreylere ve çubuklu oda kokularına, 10ML boyutundaki esans yağımızla yapabileceğiniz çok kolay projeler var. Başlamanın ne kadar kolay olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin ve her biri için en iyi parfüm esansı önerilerimizi alın!


10 ML(33 oz) boyutu, orijinal olarak üreticilerin en çok hangi kokuları sevdiklerine karar vermelerine yardımcı olmak için bir örnek olarak tasarlandı, ancak bu küçük altın şişeyi kullanmanın, kullanabileceğiniz veya hediye edebileceğiniz eksiksiz bir bitmiş ürün bırakacak pek çok yolu var.



Her Scentmega kokusu temiz, karmaşık, lüks ve ruh halinizi değiştirmek ve ürününüzü geliştirmek için tasarlanmış koku notalarının derin bir imza karışımına sahiptir.


Şimdi, bizim gibiyseniz kokular arasında seçim yapmak imkansız bir iştir. Bu yüzden 10ML esans setimizi öneriyoruz. Her sette, favorilerinizi bulabilmeniz için keşfetmek, karıştırmak ve oynamak için çeşitli 10ML esansiyel yağları elde edersiniz.


esans setleri sizlerin isteğine göre gruplandırılmaktadır, bu nedenle bu paleti tamamen kendi tercihlerinize göre, özel olarak hazırlamaktayız yada belli bir koku notası veya türü iletirseniz, bu skalaya uygun kokulardan bir palet hazırlayıp size sunabiliriz.


DIY projelerine hazır mısın? İşte 10 ML'lik koku yağınızı kullanarak yapabileceğiniz 10 proje.


Küçük bir tahta fitil mumu yapın.


  • Küçük bir cam bardak(5 oz-140ml) ile başlayın. %7'lik bir koku yükü elde etmek için 10 ML'lik numunenizin tamamını en sevdiğiniz soya wax ile kullanın. Bu, bir test mumu için güzel bir boyuttur, böylece soğuk ve sıcak atış etkinliğini belirleyebilirsiniz.

  • Eğlenceli, kutlama amaçlı bir mum kokusu oluşturan Comosus kokumuzu öneriyoruz.


Kolay bir oda ve vücut spreyi yapın.


  • 100ML’lik bir cam sprey şişesinde bir adet 10ML esansı, yaklaşık %10 koku yükü sağlayacak organik parfüm karışımı ile karıştırın ve bileşenin tam anlamıyla karışmasına izin verdikten sonra vücudunuzda ki kalıcılığının keyfini çıkarın.

  • Oda spreyi için ise oda spreyi karışımı ile en sevdiğiniz Scentmega kokusunu karıştırın. Bize soracak olursanız Sandalwood ve Oxygen ile deneyebilirsiniz.


Aromaterapi için kullanın!


  • Sıcak bir banyoda bileklerinize birkaç damla esans yağı sürün veya aromaterapinin ruh halinizi iyileştiren faydalarının keyfini çıkarmak için difüzörünüze ekleyin.

  • Lavanta yağımız en çok satanlar arasındadır ve dengeyi geri kazanmaya ve yatıştırmaya yardımcı olur. Bu yağımız yüzde yüz lavanta özünden üretilmiştir.


Bir çubuklu oda kokusu yapın.


  • Seçtiğiniz 10 ml esansınızı çubuklu oda kokusu karışımına %15-18 oranında ekleyin ve en sevdiğiniz çubuklu oda kokusu şişesine ekleyin.

  • Kırmızı sekoya ve sedir ağacının notalarına sahip 10ML Red Sequoia ile kendinizi şımartmanızı öneririz.

  • Şişenize 10 adet çubuk ekleyin ve aromanın odayı doldurmasına izin verin.


Koku karıştırma alıştırması yapın


  • Birden fazla 10ML numuneniz varsa, kendi lezzetli kombonuzu yapın! Size özel olanı bulana kadar kokuları karıştırarak oynayın. 10Ml numuneniz yok ise esans setlerimizi denemenizi öneririz.


Bir koku partisi verin!


  • Arkadaşlarınızı ve ailenizi bir “koku” partisine davet edin (birden fazla kokunuz varsa harika bir fikir) ve ürünleriniz için koku seçmenize yardımcı olmalarına izin verin.

  • Tüm kokularınızı yazın ve her birinin kendilerine nasıl koktuğunu tarif etmelerini sağlayın. Bu, pazarlamanız için çok değerli olabilir ve kartelanıza yeni bir koku eklemeden önce geri bildirim almanın harika bir yolu olabilir.


Scentmega X Mini ile ortamınızı kokulandırın.


  • Bu cihaz ile belirlediğiniz saniyede ve saatte dilediğiniz 10ML esans ile ortamınızı kokulandırabilirsiniz.

  • Taşınabilir kolaylıkta ve ağırlıkta olan bu cihaz yalnızca evinizi, ofisinizi kokulandırmaya değil arabanızı ve dilediğiniz tüm diğer kapalı ortamları kokulandırmaya da yetecektir.


10 ML'lik numune boyutuyla biraz sihir yapmak fazla bir şey gerektirmez.


Yaratıcı olun! 10 ML'lik koku yağlarınızı kullanarak bitmiş kreasyonlarınızı görmek istiyoruz. Bizi sosyal medyada #scentmega ile etiketleyin ve bize en çok hangi DIY projesini sevdiğinizi söyleyin.



224 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page