top of page

2022 SONBAHAR TRENDLERİ




Uzun kumsal günlerinden, bol güneşten ve biraz sıcaktan sonra, yaza veda etmek ve sonbahar ile birlikte gelen serin havaya, değişen renklere, ılık öğlen güneşine ve tüm mevsim geçişlerine uyum sağlamak her zaman bizim için alışması zor bir şeydir!


Değişmeyi dört gözle beklerken, koleksiyonunuzun iki şekilde de bu değişimi takip etmesi önemlidir. 1. Bu gerçek sonbahar nostaljisinin bir kısmı, 2. Güncel ve gelecek trendleri göz önünde bulundurmak.


2022 sonbaharına aşık olmaya hazır mısınız? ;) Bazı trendlere göz atalım!


bu bir aşama değil.


Aman tanrım! Geri döndü (siyah). Ve hayır, bu bir aşama değil. Pinterest, gotik bir estetiğin 2022 boyunca dolaplarımıza ve evlerimize geri döneceğini tahmin ediyordu, ancak Who What Wear, birçoğunun yaşam tarzı dediği trendi sağlamlaştırdı ve bunun 2022 sonbahar ve kışının büyük bir parçası olacağını bize bildirdi.


Peki bu estetiği kreasyonlarınıza nasıl dahil ediyorsunuz? Siyah düşünün... çok, çok ve çok siyah. Siyah mumlar ve difüzörler - siyah difüzör kamışları bile. Tüm el yapımı yapacağız ürünleriniz simsiyah! Derin, karanlık ve hatta biraz grunge olan her şey, ürünlerinizi 2022'nin ikinci bölümü için insanların tezgahlarında ve raflarında olmazsa olmaz bir ürün haline getirecektir.


Gotik tarzın dönmesini sağlamak için en sevdiğimiz siyah bileşenlerimizden bazılarına bir göz atın:





çikolata, çikolata ve daha fazla çikolata.

Mevsimler değişmeye başladığında gerçekten sıcak ve derin koku notalarından daha iyi bir şey yoktur. 2022'de vanilya, tütün ve tarçın gibi sonbahar kokularına çikolata eşlik edecek. Woaw, lezzetli çikolatalı şekerleme düşünün. Mhmm!

Hiç çikolata kokulu bir mum kokladın mı? Çikolata notalı bir koku? Eğer bir kakao hayranıysanız, o zaman ürünlerinizin de kakao gibi tatlı olma olasılığı da öyledir! Bu kokulara uyması için çikolata renkleri ve çikolata esansları eklemeyi unutmayın!




doğa ile bağlantı.

Pandemi sonrası bu dünyada, ister evde kalmak için yeni bir alışkanlık kazanmış olsunlar, ister dışarı çıkmaya ve kanatlarını tekrar açmaya hazır olsunlar, insanlar en iyi hayatlarını yaşamaya odaklanacaklar. Renk, koku, bileşenler ve işlevsel faydalar yoluyla doğal dünyayla bağlantıya vurgu yapılır. Bu neye benziyor? Doğal kokular, nötr ve toprak tonlu renk paletleri ve hatta aktif kömür gibi bileşenler, insanlar doğaya yaslanıp yeniden bağlandıkça popüler olacaktır.


maksimalizm.

İnsanlar evlerini yeniden açmaya başladıkça, işlevsel güzelliğe odaklanılıyor. Ve neden olmasın? Dekorasyon ürünlerini barındırmak için yükseltilmiş ambalajlar, açıklama yapan mumlar için lüks kaplar ... işler aynı anda işlevsel ve güzel olabilir!


Sonbahar için favorileri mum bardaklarımızdan bazıları şunlardır:


İster renk paletinizi genişletmeyi, ister yeni bir yöne dalmayı hedefliyor olun, bu trendlerin sizi gitmek istediğiniz yere yönlendireceğini umuyoruz!

Mutlu yapımlar!


Kreasyonlarınızı paylaşmayı seviyoruz! Sihrinizi bizimle paylaşmayı ve İnstagram üzerinde @scentmegaturkiye hesabını takip etmeyi veya öne çıkma şansı için #scentmega & #scentmegaturkiye etiketlerini kullanmayı unutmayın!

59 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page