top of page

GÜNLÜK YAŞAM ALANINI KOKULANDIRMA


Her insan ambiyansının güzel kokmasını ister. Bu belli bariz bir şekilde olmasa da hayatımızın büyük ihtiyaçlarından birisidir. Koku, insanın tepkilerini olumlu veya olumsuz bir şekilde etkileyebilen ve insanın duyularını harekete geçirebilen bir faktördür. Örneğin bazı kokular vardır ki, tıpkı renkler gibi insanda alışveriş yapma hissini tetikler, stresini azaltır veya rahatlatır. Hepimiz sabahları uyandığımızda pencereyi açarız ve evimize temiz hava dolmasını bekleriz. Bu hissi hepimiz biliriz, yenilenme gibidir. Bunun bir sebebi de evde oluşan havasız kokunun yenilenmesini istememiz olmaktadır.


Biz de bu noktada size hayatınızın belki de farkında olmadığınız ama büyük bir parçası olan kokunun yerini hatırlatmak ve rutininin bir parçası olmak isteriz.


Ambiyans yaratmak için kullanılan size sunmuş olduğumuz birçok ürünümüz bulunmaktadır. Küçükten büyüğe doğru saymak istersek oda spreyi, çubuklu koku, mum, buhurdanlık, X Mini cihaz ve difüzör sistemi ile çalışan koku cihazlarımız. Bugün üzerinde durmak istediğim ürünümüz buhurdanlık ve X mini cihazımız olacaktır.


BUHURDANLIK


Buhurdanlıklar minimal ve seramik görüntüsü ile evlerimizde dekoratif bir hava yaratmaktadır. Dekoratif olmasının yanı sıra, bu ürünü en basit ifade ile uçucu yağların yaşam alanınıza eşit olarak yayılmasını sağlamak için kullanabilirsiniz. Osmanlı zamanından beri kullanılan buhurdanlık şimdilerde de evimizin küçük ama büyük işler başaran parçası haline gelmiştir 😊


Kullanım şekli ise oldukça basit.

  1. Kutunun içerisinden 3 adet tea light mumunuzu ve buhurdanlığınızı çıkarın.

  2. Buhurdanlığın üst haznesine bir miktar oda sıcaklığında veya sıcak su ve size iyi gelen uçucu yağdan 2-3 damla koyun.

  3. Buhurdanlığın alt kısmına ise tea light mumunuzu koyun ve yakın.

Kokunun keyfini çıkarın 😊


Bu ürün ile evinizi, iş yerinizi kokulandırabilirsiniz. Bu sayede de kendi enerjinizi yükseltebilirsiniz. Her 10m2 için üst hazneye toplamda 2-3 damla esans yeterli olacaktır.


Dikkat etmeniz gereken birkaç püf nokta!


  • Buhurdanlıkdaki su bitmişse ve mum yanmaya devam ediyorsa hazneye hiçbir zaman soğuk su eklemeyiniz. Ani ısı değişimleri seramiğin yüzeyinde çatlaklara sebep olabilir. Çatlak olması durumunda, sızdırma olmadığı sürece buhurdanınızı kullanmaya devam edebilirsiniz eğer yeniden ortamınızı kokulandırmak istemiyorsanız, üst haznedeki su bittiği zaman mumu söndürünüz.

  • Mumunuz yanmaya devam ederken buhurdanlığı taşıyıp yerini değiştirmeyiniz.

X MINI


Buhurdanlık yerine otomasyonlu bir cihaz kullanmak isterseniz X Mini cihazını tercih edebilirsiniz. Bu ürünümüz ile 85m2’ye kadar olan alanlarınızı kokulandırabilirsiniz. X Mini daha küçük çaplı alanlar için uygundur. Eviniz, lavabolarınız ve araçlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Ürünümüzün 3 farklı modu bulunmaktadır ve 10ML şişelere uygundur. Tamamen saf yağ ile çalışmaktadır bu sebeple insan vücuduna da herhangi olumsuz bir yanı bulunmamaktadır. X modeli ister usb port kablosu ile isterseniz de kendi adaptörü ile kullanabilirsiniz. 10 ML şişesini yerleştirdikten sonra dilediğiniz üç moddan birini seçerek kokulandırmaya başlayabilirsiniz.


Hadi biraz da cihazın modlarını inceleyelim;

  1. Mod: 15 saniye üfleme, 165 saniye durma; Cihazın en düşük modudur. Ortamınız küçük ise bu modu tercih edebilirsiniz.

  2. Mod: 60 saniye üfleme, 120 saniye durma: Cihazın orta modudur.

  3. Mod: 120 saniye üfleme, 60 saniye durma: Cihazın en güçlü modudur. 85m2’lik alanlarda bu modu kullanmanız uygun olacaktır.

Cihazı yukarıda ki modlar ile birlikte çalışma süresini de belirleyebilirsiniz. 1,2 ve 4 saat olarak ayarlanabilmektedir. Butik mağazalarda veya ofislerinizde kullanacak iseniz cihazın çalışma süresi bittiğinde tekrar ayarlama yapmanız gerekmektedir.


Yukarıda okumuş olduğunuz iki ürünümüz ile de küçük çaplı alanların kokulandırmasını sağlayabilirsiniz.Bu konuda SCENTMEGA size en iyi deneyimi sunmanız için gereken ürünleri sağlayabilmektedir. Ortamınızı kokulandırmanın verdiği olumlu dönüşler ile sizler de kokunun hayatımızdaki önemini anlayabilir ve bizim için yaptığı her şeyi takdir edebilirsiniz.

66 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page